Nu sunt produse in coș.

Nu sunt produse in coș.

Nu sunt produse in coș.

FAQ – Intrebari Frecvente

Care sunt modalitățile de a comanda un produs Tablon?

Produsele pot fi comandate online pe site-ul nostru www.tablon.ro, iar pentru comenzi mai mari se pot face prin email info@tablon.ro.

Care sunt modalitățile de plată pe care le acceptați?

Modalitatea de platã acceptatã este plata ramburs la curier sau online cu cardul. Plata online este securizatã, iar la finalul comenzii veți fi redirecționat cãtre prestatorul de plãți EuPlãtesc.ro. Sistemul proprietar de tranzacționare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeazã soluții anifraudã avansatã împreunã cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA și „MasterCard SecureCode” de la MasterCard. Astfel, EuPlãtesc.ro vã oferã o soluție de tranzactionare rapidã, solidã și sigurã prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Cum ma asigur ca a fost plasată cu succes comanda mea?

Odata ce comanda a fost inregistrata, veti primi un email de confirmare. Acesta va contine numarul comenzii si detalii despre produsele achizitionate.

Dacă un produs nu se mai află pe stoc îl mai pot comanda?

Daca un produs pe care doresti sa il achizitionati nu mai este pe stoc, te rugam sa ne contactezi pe adresa info@tablon.ro, unde iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Care este perioada de livrare a produselor comandate?

Durata de livrare este intre 2-5 zile lucratoare. Pentru urgente avem rugamintea sa ne contactezi si/sau sa ne scrii in mentiunile comenzii termenul limita de livrare.

Thanks!