Nu sunt produse in coș.

Nu sunt produse in coș.

Nu sunt produse in coș.

Livrare si returnare

Livrarea produselor de pe www.tablon.ro se efectueaza prin curier rapid in termen de 3-5 zile lucratoare. De sarbatori si in perioadele de reduceri,termenul de livrare se poate prelungi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni pânã Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționatã în comandã. La cerere, curierul poate face livrãri și Sâmbãta. Zilele de weekend și sãrbãtorile legale nu sunt considerate zile lucrãtoare. Odatã plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Tablon nu își asumã întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Plata se efectueazã online cu cardul, iar taxa de transport este de … lei. Aceasta va fi inclusã în factura emisã de Avantive Distribution S.R.L. și se va regasi în totalul de platã, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bazã de semnãturã. La primirea acestuia este recomandat ca produsele sã fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

POLITICA RETUR

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

– Coletele prezinta deteriorari severe;

– Produsele au fost livrate / facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat. Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.

– Produsele prezinta defecte de fabricatie;

– Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in scris, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. in acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Cumparatorului.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu factura atasata, sa nu prezinte urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produse care nu pot fi returnate:

– produsele aflate la promotii, care beneficiaza de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse la un pret similar.

– produsele personalizate. Va rugam sa aveti in vedere ca aceste produse sunt create dupa configuratiile specificate de dumneavoastra, deci nu pot fi schimbate / returnate.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Cumparator. in cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar in contul indicat de Cumparator in cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

Solicitãrile repetate de retur de cãtre acela?i client sunt considerate abuz.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Thanks!